Perime

Ferma Jonë sjell çdo ditë pranë jush vetëm perime të stinës, të freskëta direkt nga ferma jonë në Baldushk. Perimet tona rriten në mënyrë organike duke ndjekur proceset natyrore, pa përdorur pesticide e kimikate, nën kujdesin e veçantë të agronomit të fermës. Filozofia nga ferma në tavolinë është ajo që na shoqëron çdo ditë në punën tonë, ndaj mbështesim dhe promovojmë punën e palodhur të fermerëve shqiptarë të cilët janë garancia e ushqimit tonë të përditshëm.

Po shfaqen 1–16 nga 97 përfundime gjithsej