Ferma Ime

Rreth Nesh

Mirësevini te Ferma Ime!

Siguria ushqimore është objektivi ynë kryesor. 🧑‍🌾

Rreth Nesh

Ne jemi një fermë e specializuar në prodhimin e produkteve të freskëta dhe cilësore. Vizioni ynë është të sjellim produkte të shëndetshme dhe të shijshme në tryezat tuaja, duke përdorur metodat më të mira të bujqësisë dhe mbjelljes organike.

Çfarë na bën të veçantë është kujdesi dhe vëmendja që i kushtojmë çdo fazë të prodhimit tonë. Fillimisht, zgjedhim vetëm llojet më të mira të farave dhe të mbjellave për të siguruar që bimët tona të kenë cilësinë më të mirë. Përdorimi i plehrave natyrale dhe teknikat inovative të ujitjes sigurojnë që kultivimi i produktit të jetë i pastër dhe i shëndetshëm.

Na telefoni

+355693906895

Ferma Ime

Produkte të Freskëta dhe Cilësore

Bimët tona rriten në fushat tona të gjera dhe të pastra, që ofrojnë mjedisin ideal për zhvillimin e tyre. Ne mbajmë një kontroll të rreptë për të siguruar që të gjitha bimët rriten në kushte të mira dhe gjithmonë kontrollojmë përparësitë e tyre për të siguruar cilësinë dhe freskinë. Përveç kësaj, mbjelljet tona kryhen në varësi të sezonit, duke siguruar që produktet tona të jenë të natyrshme. Pasi bimët arrijnë në pikën e pjekurisë së duhur, ato mblidhen me kujdes dhe transportohen drejtpërdrejt në dyqanin tonë. Kjo siguron që ju të merrni produktet më të freskëta në tryezën tuaj.

Ferma Ime

Ne gjithashtu ofrojmë opsionin e dorëzimit drejt në shtëpi për të siguruar që produktet tona të jenë sa më të përshtatshme dhe të kënaqshme.

Fermë Ime ofron një gamë të gjerë të produkteve të freskëta, duke përfshirë fruta dhe perime të ndryshme, bimë të freskëta aromatike, si dhe produkte të përpunuara të bëra me kujdes dhe dashuri. Gjithçka që ofrojmë është e prodhuar me kujdes, duke u bazuar në standardet më të larta të cilësisë në treg.

Përveç gamës sonë të gjërë të frutave dhe perimeve të freskëta, te Ferma Ime ofrojmë gjithashtu një varietet të gjerë të nën produkteve të qumështit
Qumështi dhe nënproduktet e tijjanë pjesë integrale e dyqanit tonë. Ne kujdesemi për kushtet e mira të mbajtjes së bagëtive tona dhe përdorim teknologji të avancuar për të siguruar cilësinë dhe freskinë e produkteve tona të qumështit.

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje! Si mund t\'ju ndihmojmë?