Ferma Ime

Produkte të freskëta dhe cilësore nga Ferma ime

Me te mirat e tokes Shqiptare ne tryezat tuaja.

Mirësevini te Ferma Ime!

Siguria ushqimore është objektivi ynë kryesor. 🧑‍🌾

Rreth Nesh

Ne jemi një fermë e specializuar në prodhimin e produkteve të freskëta dhe cilësore. Vizioni ynë është të sjellim produkte të shëndetshme dhe të shijshme në tryezat tuaja, duke përdorur metodat më të mira të bujqësisë dhe mbjelljes organike.

Çfarë na bën të veçantë është kujdesi dhe vëmendja që i kushtojmë çdo fazë të prodhimit tonë. Fillimisht, zgjedhim vetëm llojet më të mira të farave dhe të mbjellave për të siguruar që bimët tona të kenë cilësinë më të mirë. Përdorimi i plehrave natyrale dhe teknikat inovative të ujitjes sigurojnë që kultivimi i produktit të jetë i pastër dhe i shëndetshëm.

Na telefoni

+355693906895

Cilësi që nga viti 2018

Bimët tona rriten në fushat tona të gjera dhe të pastra, që ofrojnë mjedisin ideal për zhvillimin e tyre.

Ne mbajmë një kontroll të rreptë për të siguruar që të gjitha bimët rriten në kushte të mira dhe gjithmonë kontrollojmë përparësitë e tyre për të siguruar cilësinë dhe freskinë.

Përveç kësaj, mbjelljet tona kryhen në varësi të sezonit, duke siguruar që produktet tona të jenë të natyrshme.

Pasi bimët arrijnë në pikën e pjekurisë së duhur, ato mblidhen me kujdes dhe transportohen drejtpërdrejt në dyqanin tonë. Kjo siguron që ju të merrni produktet më të freskëta në tryezën tuaj. Ne gjithashtu ofrojmë opsionin e dorëzimit drejt në shtëpi për të siguruar që produktet tona të jenë sa më të përshtatshme dhe të kënaqshme.

Shtojini shijen gatimeve me produkte organike nga ferma

Galeria jone

Njihuni me fermën tonë

Blogu ynë

Lajmet e fundit

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje! Si mund t\'ju ndihmojmë?