Ferma Ime

Dyqani Online

Produkte të Freskëta dhe Cilësore nga Ferma Ime

Shijoni Mënyrën më Natyrale dhe të Shëndetshme të Ushqyerjes!

🞪
× Filter
Çmimi i produktit
Kategori
Preview for applied filters×
Loader
Bamje e kuqe ferma (500 gram)
600.00 L
Bamje e kuqe ferma (500 gram)
600.00 L
Vaj Ulliri Olivae Kaninjot
900.00 L
Vaj Ulliri Olivae Kaninjot
900.00 L
Manaferra (500 gr)
300.00 L
Manaferra (500 gr)
300.00 L
Djathe Dhie Ina Farm 1kg
1 ,400.00 L
Djathe Dhie Ina Farm 1kg
1 ,400.00 L
Komposto Thane Përmeti
150.00 L
Komposto Thane Përmeti
150.00 L
Gliko Kumbulle Përmeti
300.00 L
Gliko Kumbulle Përmeti
300.00 L
Gliko Kokteil Frutash Përmeti (500 Gr)
400.00 L
Gliko Kokteil Frutash Përmeti (500 Gr)
400.00 L
Lëng Shege Agrofruit (250Ml)
110.00 L
Lëng Shege Agrofruit (250Ml)
110.00 L
Lëng Kumbull & Boronicë Agrofruit (250Ml)
110.00 L
Lëng Kumbull & Boronicë Agrofruit (250Ml)
110.00 L
Lëng Portokalli Agrofruit (250 Ml)
110.00 L
Lëng Portokalli Agrofruit (250 Ml)
110.00 L
Lëngu Margaritarët e Kuq Agrofruit (1L)
650.00 L
Lëngu Margaritarët e Kuq Agrofruit (1L)
650.00 L
Lëngu Super Fruta Agrofruit (1L)
310.00 L
Lëngu Super Fruta Agrofruit (1L)
310.00 L
Liker Manaferre “Ferma Jone” (0.5L)
800.00 L
Liker Manaferre “Ferma Jone” (0.5L)
800.00 L
Liker boronice “Ferma Jone” (0.5L)
900.00 L
Liker boronice “Ferma Jone” (0.5L)
900.00 L
Panxhar turshi “Ferma Ime”
300.00 L
Panxhar turshi “Ferma Ime”
300.00 L
Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje! Si mund t\'ju ndihmojmë?