Ferma Ime

POROSIT

Përzgjidh produktet e preferuara nga Ferma Jone. Për ndihmë kontakto në: 0698777118

KONFIRMO

Përpara se te nisim porosinë ne do tu telefonojmë për ta konfirmuar atë.

DERGESA

Menjehere ne do të dergojme prodhimet e freskëta në adresën tuaj. Oren e dorrezimit e vendosni ju.

PAGUAN

Ju paguani vetëm mbasi të jeni siguruar që porosia juaj është e plotë dhe cilësore!

Instagram has returned invalid data.
Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje! Si mund t\'ju ndihmojmë?