Ferma Ime

Blerje Online

POROSIT

Përzgjidh produktet e preferuara nga Ferma Jone. Për ndihmë kontakto në: 0698777118

KONFIRMO

Përpara se te nisim porosinë ne do tu telefonojmë për ta konfirmuar atë.

DERGESA

Menjehere ne do të dergojme prodhimet tona të freskëta në adresën e perzgjedhur nga ju. Ju mund te perzgjidhni oren e mberritjes së produkteve!

PAGUANI

Ju paguani vetëm mbasi të jeni siguruar që porosia juaj është e plotë dhe përmbush të gjitha kërkesat cilësore!

Instagram has returned invalid data.
Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje! Si mund t\'ju ndihmojmë?