Ferma Ime

Kosi, ushqimi me vlera të jashtëzakonshme për organizmin

Së pari, le të mos harrojmë që kosi vjen nga qumështi. Prandaj të gjithë konsumuesit e kosit përfitojnë shumë proteina dhe shumë vlera ushqimore që përmbajnë produktet e bulmetit, si kalciumi, vitamina B-2, vitamina B-12, kalium dhe magnez. Por një nga fjalët që po dëgjojmë më shumë në lidhje me kosin është probiotikët. Probiotikët janë […]

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje! Si mund t\'ju ndihmojmë?