Ferma Ime

Krepa me spinaq dhe djathë

8842-507119.jpg

Përbërësit:

16 krepa të vogla

300 gr spinaq

2 thelpinj hudhër

4 lugë djathë

2 lugë salcë kosi

1gotë qumësht

Kastravecë turshi

Kripë

thërrime buke

Përgatitja:

Skuqni krepat e vogla. Gatuani spinaqin rreth 15 minuta, prisni dhe grimconi imët atë. Në një tigan me vaj dhe miell, shtoni hudhër, pak qumësht, spinaq, kripë dhe për ca kohë leni që të skuqet. Spinaqit shtoni edhe djathin dhe salcën e kosit, dhe përzieni mirë. Për çdo krepë vendosni një lugë nga masa e përgatitur dhe rrotulloni ato. Krepat rrokullisni në thërrimet e bukës dhe skuqni në vaj për 3-4 minuta. Kastravecët turshi preni në kube të vogla, përzieni me përbërësit tjerë dhe në këtë mënyrë krepat janë gati.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Open chat
1
Scan the code
Përshëndetje! Si mund t\'ju ndihmojmë?