Ferma Ime

BEHUNI PJESE E PAZARIT NE NATYRE

A doni të shihni nga afër se si i sjellim produktet nga ferma në tavolinë dhe se si kultivojmë

prodhime bimore për shitje? A jeni të dhënë pas kopshtarisë dhe të punuarit në terren?

Atëherë bëhuni pjesë e idesë së ”Ferma Ime” për sezonin 2023.

Kështu do të shihni dhe do të mësoni se si funksionon tregu i produkteve organike dhe

prodhimi i perimeve për përmbushjen e kërkesave të disa restoranteve në Shqipëri, si për

shembull:

TeDuKtu, Hoteli Sokrat, Restoranti Zade, City Art Lounge.

Ne jemi gjithmonë në kërkim të njerëzve që duan të mësojnë, të kontribuojnë dhe të jenë pjesë

e “Ferma Jonë”

Në qoftë se doni të na kontaktoni dhe të bëheni pjesë e jona, ju lutemi na tregoni më shumë

rreth vetes dhe eksperiencës tuaj duke plotësuar formularin më poshtë.

  Emri*

  Mbiemri*

  Nr Tel*

  Email

  Mesazhi juaj*

  Open chat
  1
  Scan the code
  Përshëndetje! Si mund t\'ju ndihmojmë?