Mjalte sherebele Ferma Jonë (500 gr)

1 ,200.00 L

Përshkrim

Mjalti shumelulesh ku dominon sherebela vjen nga Malesia e Madhe, zona e Kastratit. Eshte mjalte i stazhionuar dhe me cilesi shume te mire pasi kullota e bleteve eshte speciale. Bletet qendrojne ne kullota tew pasura te malesive.

Ky mjalte ka marre vleresime si brenda edhe jashte vendit.

Landi eshte djali i cili kujdeset per keto blete dhe eshte trajnuar per pese vite se si te kujdest pe rritjen dhe zhvillimin e bleteve si dhe per mbledhjen e mjaltit.

“Ferma Jone” kujdeset per paketimin e tij si dhe i eshte dashur shume kohe per te gjetur dhe perzgjedhur kete produkt cilesor. Keshillohet per femijet e vegjel si dhe per te rriturit.